Alline van der Meulen

Yogadocente – Ontwerper – Blogger

Meer weten over Alline?

Integrale yoga
www.allinevandermeulen.nl

Contact opnemen mag natuurlijk ook!
aan@allinevandermeulen.nl

Toen ik zwanger was van ons eerste kindje wist ik van niets. Baby’s, bevallen, moeder worden… net als iedere ‘bijna-ouder’ had ik nauwelijks een idee wat me te wachten stond. Maar één ding wist ik wel! Ik wilde dat alles zo natuurlijk mogelijk ging.

Dus ging ik op zoek naar informatie, maar vond ik via de normale wegen niet wat ik zocht. Daarom sprokkelde ik alles wat ik kon vinden over voeding, beweging, gezondheid, bevallen, borstvoeding en vaccinaties bij elkaar.

Dankzij de zwangerschapsyogalessen van Mirjam (Yogacentrum Leeuwarden) had ik een fantastische bevalling. Na de bevalling zocht ik contact met klassiek homeopaat Jeroen Morssink. Niet omdat ik geloofde in de homeopathie, maar omdat ik ook niet wist wie me anders moest helpen als Jorah de mazelen zou krijgen omdat ik niet wilde vaccineren :S

Wat is er veel verandert in die paar jaar tijd! Ik volgde een cursus Eerste Hulp Met Homeopathie en kwam erachter hoe krachtig deze vorm van geneeskunde is. Ondertussen werd ik opgeleid tot yogadocente en ging ik me steeds meer verdiepen in gezondheid en voeding, onderging ik een homeopathische constitutiebehandeling en werd ik steeds bewuster van de invloed van je eigen ontwikkeling op onze wereld.

Toen ik zwanger was van Ferran kreeg ik van Jeroen het boek Het Nieuwe Zwanger Worden. Had ik dat maar eerder gehad! Hierin stond alles waar ik tijdens mijn eerste zwangerschap naar op zoek was!

En omdat er net als ik, vast heel veel (aanstaande) vaders en moeders op zoek zijn naar betrouwbare informatie over de periode rondom de zwangerschap, heb ik me op het project Het Nieuwe Zwanger Worden gestort. Eerst als schrijver van blogs en op social media. Maar omdat de huisstijl van HNZW wel een upgrade kon gebruiken en we graag nog meer info wilden delen, maakte ik samen met Jeroen en mijn vriend Sijbren, deze hele nieuwe website.

Ik hoop dat we je inspireren om op zoek te gaan naar jouw idealen, zodat je je eigen route naar het bewuste ouderschap mag ontdekken. Veel plezier!