Van je vruchtbaarheid tot het laten opgroeien van je kindje
én alles wat daar tussen zit.
Wil je dit zo bewust, gezond en natuurlijk mogelijk doen?
Wij helpen je daarbij!

Welkom in onze kennisbank!

Vruchtbaarheid

Vroeger dachten we niet na over vruchtbaarheid. Daarna dachten we dat we met kunstmatige hormonen en medische ingrepen onze vruchtbaarheid aan artsen moesten uitbesteden. Nu, met alle kennis en inzichten die we hebben, nemen we onze eigen verantwoordelijkheid en autonomie weer terug. Lees hier hoe je, op een natuurlijke manier, zelf kunt werken aan je vruchtbaarheid.

Gezond zwanger

Je bent zwanger en je wilt er alles aan doen om je kindje zich zo optimaal mogelijk te laten ontwikkelen. Je houdt niet van medisch ingrijpen - alleen als het echt niet anders kan - en wilt zoveel mogelijk de natuurlijke ontwikkeling ondersteunen. Lees hier hoe je tijdens je zwangerschap je eigen gezondheid en die van je kindje zo goed mogelijk beschermt.

Een natuurlijke geboorte

Wil jij gaan voor een natuurlijke thuisbevalling? Dan ben je hier op de juiste plaats! En ja, als de nood echt aan de vrouw is, kun je gelukkig altijd in een ziekenhuis terecht. Maar je kunt zelf heel veel doen om die kans zo klein mogelijk te houden. Dus: Wil jij je zo goed mogelijk voorbereiden? Wil je weten hoe je pijnvrij kunt bevallen? Ben je nieuwsgierig naar verschillende manieren van natuurlijk bevallen?

Jij en je kindje

Wat komt er veel op je af in die eerste dag, weken, maanden na de bevalling! Hielprik, borstvoeding, buikkrampjes, vaccinaties, slaapproblemen, koorts, oorontsteking, een huilbaby.... Ook hier is de medische zorg een vangnet. Maar omdat wij geloven dat chemische medicijnen en medische ingrepen een laatste redmiddel moeten zijn, geven we je allerlei tips om je kindje een natuurlijke weerstand te laten opbouwen...

Kennisbank: alle onderwerpen

Van vruchtbaarheid tot opgroeien.

Onze experts

Jeroen Morssink

Klassiek Homeopaat

Elisabeth van Berkmortel

Ingefleur Spreij

Homeopaat

Daniëlle Willems

Acupuncturist

Inge van der Velpen

Fertiliteitsarts

Simone Sinjorgo

Lichaamsgericht Therapeut

Disclaimer: