Jeroen

Klassiek homeopaat – Schrijver – Uitgever

Meer weten over Jeroen?

Praktijk voor Klassieke Homeopathie in Friesland
www.hetpadnaargezondheid.nl

Uitgeverij New World Books
www.newworldbooks.nl

Contact opnemen mag natuurlijk ook!
Jeroen@newworldbooks.nl

 

Bekijk hier de artikelen van Jeroen in de kennisbank. 

Hi! Ik ben Jeroen Morssink en om even de goede volgorde aan te houden: Eerst werd ik vader van vier kinderen en twee stiefkinderen. Maar toen ik even niet oplette, had ik ineens vijf prachtige kleinkinderen. Zo gaat dat dus als je de hele dag loopt te dromen én te rennen omdat je van de Aarde een beetje een leukere plek wilt maken voor iedereen. Dus als ik je gelijk maar een tip mag geven: Idealen en werk zijn leuk maar stop eerst heel veel tijd en liefde in je kinderen want de tijd vliegt voorbij!

Wat hield en houdt het werk van mij in?

In 1981 werd mijn vriendin zwanger van onze oudste dochter en dacht ik: Help! Ik ben tegen van alles, tegen medicijnen en vaccinaties, maar wat als ons kindje straks ziek wordt? Omdat ik niemand kende waar ik dan naar toe kon gaan, ging ik zelf homeopathie studeren. Toen ik in 1986 afstudeerde werd me gevraagd of ik mee wilde helpen een beroepsvereniging voor homeopaten op te richten. Ik werd secretaris, begon een fusieproces om alle therapeuten in Nederland bij elkaar te brengen en werd daarna voorzitter van de nieuw beroepsvereniging, de NVKH (Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten). In 1993 richtte ik het J.T. Kentcollege in Meppel op, omdat er in het Noorden geen homeopathie-opleiding bestond. In 2006 ging ik weg bij de opleiding om me toe te leggen op het schrijven. Ik schreef deel 1 van de Trilogie van Verandering ‘Hé dokter, word wakker!’ en het vervolg ‘Heel de Gewonde genezer’ en richtte daar samen met een collega de uitgeverij ‘Gignomai’ voor op.

Een paar jaar geleden kwam daar een nieuwe uitgeverij bij ‘NewWorldBooks’ omdat ik een serie boeken wil uitgeven over een nieuwe tijd en hoe we in die nieuwe tijd met alle uitdagingen om kunnen gaan. ‘Het Nieuwe Zwanger Worden’, is daarvan het eerste boek geworden. Voor dat ik die reeks ga voortzetten, schrijf ik dit jaar eerst het derde deel af van de Trilogie van Verandering. Ondertussen werk ik samen met Alline en zijn we hard bezig om de ideeën achter ‘Het Nieuwe Zwanger Worden’ te verspreiden.